Triumph Adler P 3520 / D
240 811 DKK

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard P 3520 / D. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Tonere der passer til Triumph Adler P 3520 / D:

  • Triumph Adler P 3520

  • Triumph Adler P 3520 D