Sikker handel

Levering
 

* Bestil inden kl. 17:00 på hverdage, og vi leverer lagervarer den følgende hverdag

* Fragt fra 29 kr. uanset størrelse og vægt

 GLS

Vælg mellem følgende leveringsmetoder:

 


GLS PakkeShop

GLS PakkeShop

 

GLS 

GLS erhvervslevering

 

 GLS

GLS privatlevering


Privatkunder

28 kr. 44 kr. 62 kr.


Erhvervskunder           

28 kr. 44 kr.  


Offentlige kunder

28 kr. 44 kr.  

 


Privatkunder

Som privatkunde kan du vælge mellem seks forskellige leveringsmåder:


GLS PakkeShop

Udleveres i en lokal butik nær dig. Pakken skal være afhentet inden for 11 dage. Her finder du din nærmeste GLS Pakkeshop.


GLS Erhvervslevering

Få din pakke leveret på din arbejdsplads. Skal du som privatperson have din pakke tilsendt til din arbejdsplads, skal du først udfylde din egen information og derefter sætte flueben i "Anden leveringsadresse". I de felter, der kommer frem, udfylder du den nødvendige information om din arbejdsplads. Pakken leveres på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00


GLS Privatlevering

Få din pakke leveret med GLS direkte til privatadressen på hverdage mellem kl. 08.00-16.00. Bemærk! Er der ikke nogen på adressen, når GLS kommer, anbefaler vi, at du tillader, at pakken må sættes, hvis muligt. Ellers bliver pakken leveret i den nærmeste GLS Pakkeshop eller på en GLS Terminal, men først dagen efter. Der skal du selv afhente pakken, og der kan være langt, afhængig af, hvor i landet du bor.

 

 Erhvervskunder og offentlige kunder

 Som firmakunde eller offentlig kunde kan du vælge mellem to forskellige leveringsmåder:


GLS Erhvervslevering:

Leveres til alle erhvervsadresser/offentlige adresser med GLS. Er der ikke er nogen til at modtage pakken på firmaadressen mellem kl. 08.00 og 16.00, lægger chaufføren en kvittering med din pakkes nr. og kontaktinformation til GLS, så du kan aftale et nyt tidspunkt for levering. Dette koster ikke ekstra. Alternativt kan du skrive i kommentarfeltet, at pakken må sættes et særligt sted, f.eks. hos nabofirmaet, ved vareindleveringen eller lign. Bemærk, at hvis pakken sættes et særligt sted, sker dette på eget ansvar.

GLS PakkeShop:

Udleveres i en lokal butik nær dig. Dette er velegnet, hvis du ikke altid er på firmaadressen eller ønsker en fleksibel leveringsmetode. Pakken skal være afhentet inden for 11 dage. Her finder du din nærmeste GLS Pakkeshop
 

Track'n'trace

Alle vores pakker sendes med "track'n'trace". Det betyder, at du hele tiden kan følge din pakke via nettet. Når din pakke afsendes fra vores lager, modtager du en mail med din kvittering og med information om, hvor og hvornår din pakke bliver leveret.
 

Ekspreslevering

Har du et akut udskrivningsbehov, kan vi levere lagervarer inden for få timer i hele Storkøbenhavn. Kontakt os og hør nærmere.

 

Afhentning

Det er muligt at afhente varer på vores lager i Rødovre efter forudgående aftale på tlf. 70 20 66 02.

 

5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Læs hvad vores kunder siger om os.
Fragt kun: 28 kr.

Bestil inden 
00  timer,  00  min. og  00  sek.
 så sender vi din pakke i dag!
Fragt muligheder