Lexmark XC 9245 / DE

Lexmark
9245 / DE
Lexmark XC 9245 / DE
0 0 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard XC 9245 / DE. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark XC 9245 / DE

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer