Lexmark XC 4140 / de

Lexmark
Lexmark XC 4140 / de
1235 2679 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard XC 4140. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark XC 4140 / de