Lexmark X 810 S

Lexmark
810 S
Lexmark X 810 S
0 0 DKK

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard X 810 S. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 810 S

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer