Lexmark X 652 DE MFP

Lexmark
652 DE MFP
Lexmark X 652 DE MFP
780 829 DKK

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 652 DE MFP