Lexmark X 651 / DE MFP

Lexmark
651 / DE MFP
Lexmark X 651 / DE MFP
780 829 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 651 / DE MFP