Lexmark X 632 E / S MFP

Lexmark
632 E / S MFP
Lexmark X 632 E / S MFP
560 560 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard X 632 E / S MFP. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 632 E / S MFP