Lexmark X 464 / DE

Lexmark
464 / DE
Lexmark X 464 / DE
398 398 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard X 464 / DE. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 464 / DE