Lexmark X 463 / DE

Lexmark
463 / DE
Lexmark X 463 / DE
398 398 DKK

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard X 463 / DE. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 463 / DE