Lexmark X 422 MFP

Lexmark
422 MFP
Lexmark X 422 MFP
0 0 DKK

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard X 422 MFP. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark X 422 MFP

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer