Lexmark MB 2600

Lexmark
2600
Lexmark MB 2600
392 771 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MB 2600. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark MB 2600