Lexmark MB 2546 / ade / adwe

Lexmark
2546 / ade / adwe
Lexmark MB 2546 / ade / adwe
674 771 DKK

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MB 2546 / ade / adwe. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark MB 2546 / ade / adwe