Lexmark CX 625 / ade / adhe / adhs

Lexmark CX 625 / ade / adhe / adhs
533 1444 DKK

Vi forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard CX 625 / ade / adhe / adhs. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Læs mere

Tonere der passer til Lexmark CX 625 / ade / adhe / adhs:

  • Lexmark CX 625

  • Lexmark CX 625 ade

  • Lexmark CX 625 adhe

  • Lexmark CX 625 adhs