Lexmark CX 622 ade
533 1444 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Læs mere

Tonere der passer til Lexmark CX 622 ade:

  • Lexmark CX 622ade