Lexmark CX 421 adn
533 1444 DKK

Vi sælger et stort udvalg af produkter til -printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din CX 421 adn. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din -printer, herunder kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som originale tonerpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

Tonere der passer til Lexmark CX 421 adn:

  • Lexmark CX 421adn