Lexmark CS 727 / DE

727 / DE Lexmark
Lexmark CS 727 / DE
1911 2548 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard CS 727 / DE. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere