Lexmark CS 720 / DE / DTE

720 / DE / DTE Lexmark
Lexmark CS 720 / DE / DTE
738 3151 DKK

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard CS 720 / DE / DTE. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere