Lexmark CS 622 de

622 de Lexmark
Lexmark CS 622 de
550 1906 DKK

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard CS 622 de. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere