Lexmark CS 521 dn

521 dn Lexmark
Lexmark CS 521 dn
550 1906 DKK

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard CS 521 dn. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere