Lexmark CS 420
533 1444 DKK

Til nogle printere fra findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra , og herunder ser du udvalget af patroner til din CS 420. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din -printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 8 og 16, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

Tonere der passer til Lexmark CS 420:

  • Lexmark CS 420