Kyocera FS 3920 DN

3920 DN Kyocera
Kyocera FS 3920 DN
986 986 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FS 3920 DN. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere