Kyocera FS 3140 / MFP / Plus

3140 / MFP / Plus Kyocera
Kyocera FS 3140 / MFP / Plus
986 986 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FS 3140 / MFP / Plus. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere