Kyocera FS 1220 MFP

1220 MFP Kyocera
Kyocera FS 1220 MFP
90 90 DKK

BilligToner tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FS 1220 MFP. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere