Kyocera Ecosys P 3060 / dn

P 3060 / dn Kyocera
Kyocera Ecosys P 3060 / dn
375 979 DKK

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Ecosys P 3060 / dn. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere