Kyocera Ecosys M 2135 / dn

M 2135 / dn Kyocera
Kyocera Ecosys M 2135 / dn
237 601 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Ecosys M 2135 / dn. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere