Kyocera Ecosys FS C 5400 DN

FS C 5400 DN Kyocera
Kyocera Ecosys FS C 5400 DN
417 423 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Ecosys FS C 5400 DN. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere