HP QuietJet Plus

HP
Plus
HP QuietJet Plus
133 136 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard QuietJet Plus. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP QuietJet Plus