HP QuietJet 2228 A

HP
2228 A
HP QuietJet 2228 A
133 136 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard QuietJet 2228 A. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP QuietJet 2228 A