HP QuietJet 2225 D

HP
2225 D
HP QuietJet 2225 D
133 136 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard QuietJet 2225 D. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP QuietJet 2225 D