HP QuietJet 2225 C

HP
2225 C
HP QuietJet 2225 C
133 136 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP QuietJet 2225 C