HP PSC 2350

HP
2350
HP PSC 2350
59 686 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PSC 2350. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PSC 2350