HP PSC 2300

HP
2300
HP PSC 2300
60 686 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PSC 2300. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PSC 2300