HP PSC 1610 / V / XI

HP
1610 / V / XI
HP PSC 1610 / V / XI
60 686 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PSC 1610 / V / XI