HP PhotoSmart Pro B 8330

HP
Pro B 8330
HP PhotoSmart Pro B 8330
60 900 DKK

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart Pro B 8330. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart Pro B 8330