HP PhotoSmart Pro B 8300

HP
Pro B 8300
HP PhotoSmart Pro B 8300
60 900 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart Pro B 8300