HP PhotoSmart D 7360

HP
D 7360
HP PhotoSmart D 7360
47 479 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 7360. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 7360