HP PhotoSmart D 7345 blækpatroner

HP
D 7345
HP PhotoSmart D 7345
47 479 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vi forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 7345. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 7345