HP PhotoSmart D 7260

HP
D 7260
HP PhotoSmart D 7260
47 479 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 7260. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 7260