HP PhotoSmart D 7180

HP
D 7180
HP PhotoSmart D 7180
47 479 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 7180. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 7180