HP PhotoSmart D 7168

HP
D 7168
HP PhotoSmart D 7168
47 479 DKK

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 7168. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 7168