HP PhotoSmart D 7145

HP
D 7145
HP PhotoSmart D 7145
47 479 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 7145. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 7145