HP PhotoSmart D 6178

HP
D 6178
HP PhotoSmart D 6178
47 47 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart D 6178. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 6178