HP PhotoSmart C 8188

HP
C 8188
HP PhotoSmart C 8188
47 479 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 8188. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 8188