HP PhotoSmart C 8180

HP
C 8180
HP PhotoSmart C 8180
47 479 DKK

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 8180. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 8180