HP PhotoSmart C 8100

HP
C 8100
HP PhotoSmart C 8100
47 479 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 8100. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 8100