HP PhotoSmart C 7280

HP
C 7280
HP PhotoSmart C 7280
47 479 DKK

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7280. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7280