HP PhotoSmart C 7250

HP
C 7250
HP PhotoSmart C 7250
47 479 DKK

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7250. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7250