HP PhotoSmart C 7190

HP
C 7190
HP PhotoSmart C 7190
47 479 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7190. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7190