HP PhotoSmart C 7188

HP
C 7188
HP PhotoSmart C 7188
47 479 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7188. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7188